facebook

Українці на дві доби застрягли в італійському аеропорту

Пасажири не можуть вилетіти у зв’язку з боргами авіакомпанії перед аеропортом Київ ім. Сікорського.

Українські пасажири застрягли в аеропорту Італії і не можуть вилетіти у зв’язку з боргами авіакомпанії Ernest Airlines перед Міжнародним аеропортом Київ ім. Ігоря Сікорського, повідомив юридичний консультант Консультативної місії ЄС в Україні Володимир Біленький у Facebook.

Повідомляється, що українці в Італії вже дві доби не можуть вилетіти до Києва.

“Наші громадяни – 160 пасажирів – не можуть вже дві доби вилетіти з Італії додому… За інформацією, озвученою хендлінговою компанією в аеропорту Неаполя, Міжнародний аеропорт Київ ім. Ігоря Сікорського не приймає літак через борги…”, – написав Біленький.

Джерело в аеропорту підтвердило агентству Інтерфакс-Україна наявність заборгованості авіакомпанії за обслуговування повітряних суден перед аеропортом.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

У свою чергу, керівник прес-служби аеропорту Київ Галина Богданенко інформацію про те, що аеропорт не приймає літаків компанії Ernest Airlines через заборгованість, не підтвердила:

“У компанії дійсно є заборгованість. Але аеропорт готовий прийняти літаки компанії в будь-який час. Заходи щодо заборони не вживалися”, – сказала Корреспонденту Богданенко.

За словами Біленького, спочатку був скасований рейс Ernest Airlines з Одеси та інших міст в Рим, запропонувавши людям вилетіти рейсом Неаполь-Київ, що залишився, однак пасажири не можуть вилетіти і з Неаполя.

“Рейс повинен був полетіти 9 січня о 15:00, потім о 17:00, потім о 21:00… У підсумку людей розвернули біля гейту, сказали забирати валізи, рейс скасований. Довго вирішували з розселенням, і хто буде за це платити… Сьогодні, 10 січня, рейс мав вилетіти о 9:00, всі знову дійшли до гейту, і знову рейс скасували. Коли буде виліт – незрозуміло. Люди відмовляються йти від гейту”, – пояснив він.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...