facebook

Новини Їхали без автокрісла: У ДТП на Пасічній загинула 3-річна дитина (фото, відео)

Сьогодні, 9 січня, бизько 15:20 на вул. Пасічна біля повороту на вул. Медової Печери трапилось смертельне ДТП. Внаслідок аварії загинула 3-річна дитина, яка їхала в

автомобілі без автокрісла.
Про це повідомив керівник ГО “Варта 1” Ігор Зінкевич.

“Одну людину зажало в авто, свідки зазначають що чоловік без свідомості. Дитина віком 3 рочки загинула.

За словами свідків, удар був такої сили, що машина підлетіла до нижніх дротів і відлетіла на метрів 20. Дитина була не в автокріслі, а на руках у мами, ще й з боку удару”, – сказано у дописі.

Як встановили поліцейські, сталося зіткнення двох автомобілів – «Фольксваген Транспортер», яким керував 21-річний львів’янин, та «Фольксваген Пасат» під керуванням 31-річного мешканця Львова.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Від отриманих травм на місці події загинула 3-річна дівчинка, яка перебувала в салоні легковика. Окрім того, тілесні ушкодження отримали водій та пасажир цього ж автомобіля.

На місці події працюють слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту поліції Львівщини, патрульні поліцейські та співробітники інших служб. Правоохоронці встановлюють обставини ДТП, вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху) КК України.

Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до п’яти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Нагадуємо, дітей віком до 12 років і зростом до 145 сантиметрів заборонено перевозити у машині без використання спеціальних засобів, які дозволять пристебнути дитину пасками безпеки.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...