facebook

Такого ще ніхто не робив: вчинок Зеленського після трагедії вразив українців

При Раді національної безпеки і оборони України за дорученням президента Володимира Зеленського створили оперативний штаб через авіакатастрофу літака Boeing 737 авіакомпанії “Міжнародні авіалінії України” у Ірані.

Про це повідомив секретар РНБО Олексій Данилов на своїй сторінці у Facebook. За його словами, була підтверджена інформація про 168 пасажирів, які пройшли реестрацію на рейс, та 9 членів екіпажу.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський виступив із терміновою заявою про трагедію з літаком авіакомпанії МАУ, який в середу, 8 січня, розбився в Ірані.

Міністерство закордонних справ готує списки пасажирів, їх буде оприлюднено найближчим часом. З’ясовуємо, хто точно сів у літак, щоб не було розбіжностей.

На місці подій, в аеропорту «Імам Хомейні», перебувають посол і консул України в Ірані. За моїм дорученням апарат РНБО створив оперативний штаб. Спеціальні борти для відправки в Тегеран по лінії МЗС і Міноборони для вивезення тіл загиблих підготовлено, чекаємо на погодження іранської сторони для відльоту.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Вилітаю до Києва. Всі заходи тримаю на особистому контролі. Дуже прошу всіх утриматися від спекуляцій і висування неперевірених версій стосовно катастрофи до офіційних повідомлень.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...