facebook

“Абсолютно щаслива людина”: Олег Винник вперше розповів про свою кохану жінку. “Це не Таюне?”

Улюбленець українських жінок розповів, що його серце не вільне. Кохана для нього не тільки дівчина, але і муза, яка надихає на нові пісні.

46-річний Олег Винник зізнався, що зараз його серце не вільне. Співак не афішує особисте життя і не показує кохану публіці, але погодився розповісти журналістам, хто вона, його обраниця.

Олег Винник зізнався, що відчуває себе поряд з обраницею абсолютно щасливою людиною і більше не знаходиться в пошуку другої половинки. За словами співака, якби його серце було вільним, він би не співав пісні про кохання, жінок і сімейне щастя.

На думку Олега Винника, якщо у артистів не буде музи, яка дарує любов і натхнення, то навіть найдорожчий піар не допоможе, так як цей посил глядачеві йде від серця, яке повинно бути зайняте коханою жінкою.

Крім того, співак зізнався, що його дуже дратує, коли він приходить в ресторан поїсти, все дістають телефони і починають знімати. Спочатку артисту було настільки некомфортно, що він не міг поїсти, але через деякий час довелося звикнути.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Відзначимо, що шанувальники впевнені, що Винник одружений на своїй бек-вокалістці Таюне. Але можливо у Олега зовсім інша муза?

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...