facebook

В Україні знайшли 29 трупів: шокуючі деталі

Опублікована статистика.

У перші дні 2020 року в пожежах загинуло 29 людей.

Про це повідомили у ДСНС України.

Відомо, що ще 11 людей перебувають у важкому стані через пожежі.
Так, через порушення правил експлуатації   пічного опалення у Малиновському районі Одеси на пожежі у двоповерховому житловому будинку загинула людина.
На Чернігівщині,внаслідок недоліку конструкції, порушення правил монтажу нагрівальних печей та димарів, в приватному одноповерховому житловому будинку виникла пожежа,яка також забрала життя людини.
Порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення стало також причиною трагедії і у м. Гребінка Полтавської області.Ще п‘ятеро громадян загинули внаслідок необережності під час паління у Чернівецькій, Київській, Кіровоградській, Одеській та Хмельницькій областях.
Вже ввечері 2 січня у Запорізькій області в лікарні померли двоє дітей 2015 та 2018 років народження, які отримали отруєння продуктами горіння на пожежі у квартирі чотириповерхового будинку в м. Токмак. Також до реанімаційного відділення у важкому стані госпіталізовано матір дітей.
Цього ж дня у Тернополі, на місці пожежі у квартирі житлового будинку на вулиці Руська, вогнеборці під час гасіння виявили тіло чоловіка 1946 року народження.
А на Донеччині, в результаті пожежі, що сталася в багатоквартирному будинку по вул. Б. Хмельницького у м. Маріуполь, загинув чоловік 1973 року народження.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...