facebook

“Я в своїй державі живу”: гірка сповідь справжнього солдата

Захисник України з Авдіївки розповів за що воює на Донбасі.

У мережі оприлюднили відео, на якому військовослужбовець ЗСУ, який все життя прожив в Авдіївці, розповів, за що та чому воює на Донбасі.

Про це повідомили на сторінці волонтерського фонду “Повернись живим” у Facebook.

“Будинок Юри в декількох кілометрах від опорного пункту, де він несе службу. Боєць родом з Авдіївки. Юра не зрадив присязі, коли його рідне місто почали розхитувати російські найманці, а навпаки – пішов захищати свою землю”, – підписали допис.

“Я у мирний час ще підписував контракт. Хто захотів – той залишився. Хто захотів – той пішов. Я вибрав так. Я в своїй державі живу, як я можу зараз так – раз і перейти туди? Якщо я з цими людьми тут був і тепер піду туди? Ні! Такого не повинно бути! Буду далі служити, виконувати свої обов’язки”, – сказав воїн ЗСУ.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Українці у коментарях подякували військовому за патріотизм.

“Спасибі вам, сини України, за вашу важку роботу, за можливість нам мирно спати і зустрічати ясні ранки”, “Що тут скажеш? Гірка сповідь справжнього солдата. Низько вклоняюся тобі, воїне, за твій подвиг і пролиту кров в боях за свободу України!”, “Українці, нація! Дякую, воїне, за наше сьогодення. Так переможемо!”, “Дякую вам, бережіть себе!”, “Що тут сказати, воїни світла, воїни добра. Земний уклін вам, бережи вас Господи”, – написали люди.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...