facebook

На Житомирщині двоє людей потрапили в реанімацію через феєрверки

Один з постраждалих запалив салют у сільському клубі,і він вибухнув прямо у нього в руках.Очевидці викликали швидку.

У Житомирській області двоє людей потрапили в реанімацію через отримані травми від вибуху феєрверку, повідомляє місцеве управління ДСНС в середу, 1 січня.

Зазначається, що в реанімаційне відділення обласної лікарні потрапив чоловік з опіками обличчя, переломами черепа і кістки правого ока. Потерпілий – 40-річний житель с. Миколаївка Ємільчинського району.

“Як з’ясувалося, напередодні, під час святкування новорічного вечора в сільському клубі, чоловік запалив салют, і він різко вибухнув. Очевидці події відразу ж викликали медиків, які госпіталізували травмованого в медичний заклад”, – йдеться в повідомленні.

Як стало відомо УНІАН з поінформованих джерел в правоохоронних органах, сьогодні вночі о 0:50 під час запуску феєрверку в центрі Житомира на вулиці Східній ще один 36-річного чоловік травмувався через запуск феєрверка. Зараз він також перебуває в Житомирській обласній лікарні у важкому стані в реанімаційному відділенні. Під час святкування Нового року житомирянин заглянув у феєрверк, який не спрацював, і той вибухнув. Обом потерпілим медики надають необхідну допомогу.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Зазначимо, що в Києві заборонили феєрверки і салюти на період військових дій на сході України.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...