facebook

Казковий Франківськ: у мережі опублікували фото засніженого вечірнього парку ( фото)

Міський парк Івано-Франківська поринув у зимову казку.

У мережі опублікували фото засніженого парку у світлі вечірніх вогнів, пише Фіртка.

“Івано-Франківськ – це казковий вечірній парк”, – йдеться у дописі до світлин, які опубліковані на сторінці міського голови.

Впродовж останніх десятиліть влада міста особливої уваги приділяла озелененню вулиць, створенню парків та скверів, якими пишаємось та милуємось й досі. Витративши півгодини легкої ходи від міської ратуші — і Ви дістанетесь розкішного парку Т. Шевченка. Щодо перепочинку на лавочках у сквері, то Вам взагалі не потрібно нікуди ходити, — вони тут повсюдно.

Мандруючи Франкіськом, почуваєш себе майже як на острові, оскільки місто омивають дві річки. Тут Карпати, величезні лісисті гори так близько, що за сонячної погоди вершини гір видно практично із кожного балкону. Не беручи до уваги те, що Івано-Франківськ є дуже динамічним містом, життя міста, з першого погляду, видається таким, що всі люди тут тільки те й роблять, що насолоджуються його чарівними барвами, відпочивають у красивих скверах та постійно сидять у кав’ярнях чи вуличних кафе, котрих тут десятки. За останнє століття в цьому місті-курорті так нічого й не змінилося!

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...