facebook

Новорічна казка: топ- фільмів, котрі варто переглянути перед Новим роком

Відомий перелік.

Наближається Новий рік: пропонуємо Вам перелік фільмів, котрі допоможуть налаштуватися на святковий настрій.

“Один вдома”.
Історія про Кевіна, якого батьки забули вдома і поїхали в різдвяну подорож, є незмінною супутницею різдвяних свят, починаючи з 1990 року, коли вперше вийшла на екрани. Крісу Коламбусу вдалося не тільки з гумором показати бій Кевіна з “мокрими бандитами”, але і показати, наскільки важлива підтримка близьких.

“Поки ти спав”
Історія про те, що в новорічні свята можуть виповниться всі найзаповітніші бажання, правда, не завжди так, як того хочеться. Люсі працює на станції метро і закохана в пасажира, який щоранку проходить повз неї. В один із передсвяткових днів вона рятує життя незнайомцю, але той опиняється в лікарні без свідомості. Родина помилково приймає її за наречену, і Люсі не хоче переконувати цих милих людей. Адже вона вже встигла прив’язатися до них, особливо до брата Пітера. І поки нічого не підозрюючи, “наречений” спить, його “наречена” вже не вірить в прекрасний сон.

“Інтуїція”
В один метушливий зимовий день, посередині нью-йоркської юрби Джонатан зустрів Сару. Дві незнайомих людини в охопленому передноворічною лихоманкою місті виявляють, що їх нездоланно тягне один до одного. І вони вирішують перевірити долю: він пише свій телефон на банкноті, вона — у книзі. Купюру розмінюють, а книгу здають букініста. Джонатан і Сара впевнені, що скоро побачаться знову. Але підступна доля розпорядилася по-своєму.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Сім’янин”
Успішному бізнесменові Джеку доля підносить можливість усвідомити, що для нього важливіше: жити в розкішній квартирі з видом на мільярд доларів, розкочувати на останній моделі “Феррарі” і при цьому залишатися холостяком або працювати продавцем автопокришок у “Великого Еда”, купувати одяг у супермаркеті і пересуватися по рідному передмістю на місткому і ще не дуже старому мінівені, але бути чоловіком і батьком.

“Ноель”
Різдво в Нью-Йорку — найчудовіша пора року. По всьому місту запалюються тисячі різдвяних ялинок, які створюють відчуття спокою і щастя. Проте для деяких людей цього мало, вони чекають чогось неймовірного, казкового, щоб відволіктися від повсякденних проблем і турбот.

“Реальна любов”.
Історії кількох людей, які, здавалося б, ніяк не пов’язані один з одним, але кожен з яких шукає або намагається утримати справжнє кохання. Романтична атмосфера фільму поєднується з неповторним духом Різдва.

“Старий Новий рік”.
Події у фільмі розгортаються 31 грудня, коли кожен з героїв картини готується до свята. Передноворічна метушня переплете життя кількох героїв: літньої людини, що вмирає у лікарні, секретарки, що вирішила здійснити дані собі обіцянки, продюсера знаменитого новорічного шоу на Таймс Сквер, людини, яка взагалі ненавидить це свято.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...