facebook

За її життя боролися і лікарі, і звичайні українці: в Дніпрі померла 7-річна Аліна. Батьки почорніли від горя

Раніше ми повідомляли, що в Дніпрі рятують 7-річну Аліну з Кам’янського. Лікарі більше трьох тижнів не могли поставити дитині конкретний діагноз. Дівчинка лежала в реанімації Дніпропетровської обласної дитячої лікарні у важкому стані. Лікарі вдень і вночі боролися за життя дівчинки. Але, вже в обід 26 грудня, серце Аліни зупинилося. Про це повідомила волонтер, яка допомагав збирати гроші на її лікування, Олександра Сова-Тимощенкова.

Все почалося зі звичайної застуди. Після лікарі виявили у маленької Аліни дуже багато серйозних захворювань, які, можливо, і стали причиною смерті.

Сьогодні в обід зупинилося серце Алиночки, – каже Олександра. – У неї виявили інфаркт легенів і кишечника, системний тромбоз, лікарі все робили щоб врятувати дитину, провели 3 успішних операції.

Крім того, за словами волонтера, у Аліни була вроджена тромбофілія (схильність до утворення тромбів). Також тромбоемболія легеневої артерії (закупорка легеневих артерій тромбами), інфаркт-пневмонія з 2х сторін (відмирання обох частин легенів); мезентеріальний тромбоз, некроз товстого кишечника (закупорка судин кишечника і його відмирання внаслідок цього).

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Також вона розповіла, що дитині видалили весь товстий кишечник. Після постійно проводили операції з очищення черевної порожнини від гною.

Але всі старання були марні. Дівчинка померла.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...