facebook

Суддя дружить з підозрюваним: Чим закінчилася справа про вбивство 5-річного хлопчика

Переяславський райсуд постановив передати матеріали справи до Київського апеляційного суду для визначення підсудності справи.

26 грудня Переяславський райсуд вирішив передати в інший суд справ про вбивство 5-річного Кирила Тлявова, оскільки у одного з суддів був виявлений конфлікт інтересів.

Переяславський райсуд на засіданні 26 грудня не зміг розглянути продовження запобіжного заходу підозрюваним у вбивстві 5-річного Кирила Тлявова.

Так, спочатку суддя Ігор Опанасюк задовольнив клопотання про відвід судді Ярослави Керекез, а потім сам узяв відвід. Таке рішення він пояснив його дружбою з одним з підозрюваних поліцейських – Володимиром Петрівці. Тоді прокурор поставив під сумнів рішення Опанасюка про відвід Керекез.

В результаті суд постановив передати матеріали справи до Київського апеляційного суду для визначення підсудності справи, а саме суду, який буде вести процес.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Таким чином, питання про продовження утримання під вартою трьом підозрюваним розглядатиме вже інший суд.

23 грудня повідомлялося, що прокуратура Київської області направила до суду обвинувальний акт у справі про вбивство 5-річного Кирила Тлявова в місті Переяславі-Хмельницькому.

Нагадаємо, 31 травня в Переяславі-Хмельницькому Київської області п’ятирічний хлопчик у власному дворі в результаті пострілу отримав важке поранення голови і відкриту черепно-мозкову травму. 3 червня в лікарні Києва Кирило помер. У даній справі оголошено про підозру чотирьом особам.

Як заявив пізніше Труба, Тлявов був убитий в результаті рикошету кулі від каменю.

За його словами, смертельну кулю випустив інспектор поліції, якого повідомили про підозру у вбивстві з необережності.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...