facebook

На допиті Звіробій сталося несподіване! Все вийшло з-під контролю: Зеленський не стерпить

У четвер, 26 грудня, біля будівлі ДБР після допиту волонтерки Марусі Звіробій напали на журналіста “Правового контролю” Сергія Шевчука.

За даними телеграм-каналу Klymenko Time, він поставив Марусі Звіробій питання – як вона прокоментує те, що журналістам під час суду у справі Шеремета погрожували і облили сечею.

“Радійте, що облили сечею, а не кислотою”, – заявила вона.

Після цього агресивно налаштовані “активісти” почали озвучувати погрози і чинити фізичний тиск на Шевчука.

“Інцидент стався під будівлею Держбюро розслідувань, де сьогодні проходив допит Марусі Звіробій. Тобто публіка там була плюс-мінус та ж, що і на суді по підозрюваної у вбивстві Шеремета Юлії Кузьменко. Напад на Шевчука сьогодні було пов’язано з тим, що журналіст поставив незручне запитання Марусі Звіробій після того, як вона вийшла з будівлі ДБР. Стосувався він фактів тиску на журналістів біля Апеляційного суду Києва. “, – повідомляє Klymenko Time.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Окрім того, з’явилося відео інциденту. На ньому видно, що сутичка сталася між Шевчуком і активістом із Всесвітньо-Броварського ТБ, яке має відношення до Дмитра Корчинського. Представники цієї ж організації раніше погрожували і журналісту “Страни” Юлії Корзун.

Зазначимо, Волонтер Маруся Звіробій розповіла, як пройшов її допит в Державному бюро розслідувань.

Зокрема, Звіробій повідомила, що її питали про депутата Софію Федини та про їхню трансляцію в Facebook.

«Ще питали, чи є у мене негативне ставлення до (Володимира) Зеленського. Дуже переживати за людину, яку можуть підірвати, – це негативне ставлення або позитивне? То філософське питання», – зазначила вона.

Звіробій додала, що у справі проходить як свідок і сам допит проходив в правовому полі, з нею були два адвоката, тому “причепитися ні до чого”.

За словами волонтера, її викликають ще раз на допит на 10 січня.

Нагадаємо, 28 листопада співробітники Державного бюро розслідувань прийшли з обшуком до квартири Олени Біленької, яка відома як блогерка Маруся Звіробій. За два дні до того, ДБР скерувало до Генпрокуратури проєкт підозри народній депутатці від «Європейської солідарності» Софії Федині та Марусі Звіробій.

На думку слідства, 26 жовтня Федина та Звіробій висловлювали погрози вбивством, адресовані президенту Зеленському. Обидві підрозрювані відкидають звинувачення.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...