facebook

З Львівської митниці одним указом звільнили понад 200 чиновників

Звільнення співробітників пройшли в рамках реформи ДФС.Замість Львівської митниці тепер з’явиться Галицька.


У рамках реформи Державної фіскальної служби (ДФС) із Львівської митниці звільнили 213 її співробітників, щоб створити Галицьку митницю, йдеться в наказі № 666 від 21 грудня, який оприлюднив Zaxid.net.

Під скорочення потрапили перший заступник начальника Львівської митниці Віталій Черкунов, заступники начальника – Олександр Марченко, Павло Македон, Ярослав Скоромний, начальник митного поста Краковець Станіслав Сциловський, начальник митного поста Угринів Ігор Гула і багато інших співробітників.

Серед звільнених виявився і зять генерал-лейтенанта міліції Василя Пісного – Назар Ворожбит (начальник митного поста Львів-Поштовий) і його тесть Степан Ворожбит (начальник відділу митного поста Грушів).

“Згідно з чинним законодавством, ми зобов’язані попередити працівників, які будуть звільнені у зв’язку з реорганізацією митниці. Протягом двох місяців керівництво Галицької митниці проаналізує їхню роботу і прийме остаточне рішення, чи брати їх на роботу в нову структуру”, – прокоментували ситуацію в прес-службі Галицької митниці.

Більшість працівників Львівської митниці вже прийняті на роботу в об’єднану Галицьку митницю, а 213 митників, яких звільнили окремим наказом – це менша частина колективу.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

До них у керівництва Галицької митниці є зауваження, тому їхню роботу проаналізують додатково. Значна частина із звільнених митників указом № 666 фігурували в скандальних ситуаціях, пов’язаних з корупцією.

Нагадаємо, у Держбюро розслідувань викрили протиправну діяльність низки чиновників Держфіскальної служби в одній з областей. Йдеться про махінації з нерухомістю.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...