facebook

Гройсман пропонує жорсткіше карати за тяжкі злочини

акож прем’єр виступає за збільшення зарплат слідчим

В Україні потрібно посилити кримінальну відповідальність за вчинення тяжких злочинів, а також дати слідчим нормальну зарплату для більш ефективної роботи. З такою пропозицією виступив під час представлення Держбюджету-2017 парламенті прем’єр-міністр Володимир Гройсман, передає Інтерфакс-Україна.

 grojsman

За його словами, потрібно змінити законодавство, яке дозволить посилити відповідальної за злочини.

«Питання, яке нам потрібен від Верховної Ради України, – потрібно підвищити відповідальність за грабежі, крадіжки, розбійні напади та інші тяжкі злочини стосовно людини. Ми будемо розраховувати на те, що український парламент підтримає ці ініціативи, і ми зможемо найближчим часом змінити відповідне законодавство. Уряд визначив важливим пріоритетом ефективну боротьбу з бандитизмом, грабежами, зґвалтуваннями, крадіжками, угонами. У нас сьогодні з цим є величезні проблеми, по нам усім відомих причин. Конфлікт дає про себе знати і всередині країни», – заявив Гройсман.

На його думку, щоб ефективно протистояти злочинності та проробляти хорошу роботу, слідчим потрібно відповідне забезпечення.

«Щоб ми могли дати цим хлопцям, звичайним операм, нормальну заробітну плату, і вони ефективно почали працювати в питанні боротьби зі злочинністю», – сказав прем’єр.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...