facebook

“У нас вмирають від онкології”: Оля Полякова опинилась на лікарняному ліжку. Шанувальники стурбовані!

Оля Полякова дуже налякала своїх підписників. Зірка виставила у своїх сторіз в Instagram відео з лікарні. Шанувальники гадали, що ж сталося із зіркою перед новорічними святами.

У програмі “Зірковий шлях” Полякова розповіла, що з нею трапилося насправді.

“У нас в країні вмирають люди від онкозахворювань. Тільки тому, що пізно звертаються до лікарів”, – сказала співачка.

Співачка повідомила, що знайшла час і відвідала фахівців, щоб пройти повне обстеження. Полякова вважає, що потрібно постійно обстежувати свій організм для того, щоб знати, що з тобою відбувається.

Артистка розповіла, що здала всі аналізи, пройшла всі УЗД, які показали, що співачка здорова. Але Оля Полякова вважає, що для того, щоб почути заповітне слово “здорова”, потрібно відвідувати фахівців. Українська зірка порадила всім українцям не чекати болячки, а також постійно перевірятися у лікарів.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Тільки вчора співачка порадувала новиною про те, що збирається полетіти в Америку на гастролі. Українській зірці і її команді дали візу в Канаду і США. І тепер епатажна Суперблондинка готова підкорити не одну країну. Оля Полякова збирається полетіти в іншу країну зі своїми концертами вже в січні, а поки виступає в Україні, адже на носі – новорічні корпоративи.

А співачка просто обожнює на гроші, зароблені від корпоративів купувати свої рідним усе, що їм хочеться.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...