facebook

В Одесі підлітки катували малолітню дитину

Зловмисники побили хлопчика і змусили його роздягнутися,а все,що відбувалося,зняли на телефон.

В Одеській області поліція підозрює двох 16-річних підлітків у тортурах малолітньої дитини. Про це в четвер, 19 грудня, повідомила прес-служба поліції області.

Зазначається, що про подію в поліцію повідомила мати постраждалого. Перевіряючи зазначене звернення, поліцейські виявили відео, яке поширювалося в соціальних мережах, і встановили осіб, причетних до скоєння злочину. Ними виявилися двоє 16-річних учнів професійного ліцею, один з яких вже є фігурантом двох кримінальних проваджень за фактами крадіжки і грабежу.

За даними поліції, в орендованій квартирі одного з ліцеїстів підлітки в присутності ще чотирьох неповнолітніх свідків побили 11-річного хлопчика і під погрозою застосування фізичного насильства змусили повністю роздягнутися. Свої дії вони знімали на мобільний телефон.

Поліцейські почали розслідування за статтею про катування (ч.2 ст. 127 Кримінального кодексу України). Вирішується питання про повідомлення правопорушникам про підозру. Вживаються заходи щодо встановлення інших осіб, причетних до правопорушення. Зловмисникам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на термін від п’яти до десяти років.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Раніше повідомлялося, що в Одесі двом поліцейським вручили підозру за участь у тортурах затриманого.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...