facebook

У Львові поліцейський вимагав $4 тисячі у студентів

Правоохоронець погрожував студентам виключенням із навчальних закладів і тюремним ув’язненням.

 

У Львові затримали оперуповноваженого одного з відділів поліції Головного управління Нацполіції у Львівській області та його брата, які вимагали 4 тисячі доларів від студентів. Про це повідомляє ДБР у п’ятницю, 13 грудня.

За попередньою інформацією, правоохоронець у змові зі своїм рідним братом вимагали від студентів-учасників бійки гроші за непритягнення їх до кримінальної відповідальності за хуліганство.

“У разі відмови надати гроші, поліцейський погрожував студентам виключенням з навчальних закладів та ув’язненням”, – йдеться в повідомленні.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Правоохоронцю інкримінують прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди у великому розмірі, вчинене службовою особою, яка займає відповідальне становище, або за попередньою змовою групою осіб, або повторно з вимаганням неправомірної вигоди (ч. 3 ст. 368 КК України).

Поліцейському загрожує тюремний термін від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років з конфіскацією майна.


Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...