facebook

“Ти заснув, наш рідний, вічним сном”: рідні згорілого в Одесі студента зворушили спогадами. Пекло для мами

Рідні Кирила Трофимчука, який загинув під час пожежі в Одеському економічному коледжі, зворушили спогадами про підлітка.

Мати студента Олена Трофимчук розповіла, що тіло її сина відправили на експертизу ДНК. Дата і час похорону поки невідомі.

Сестра хлопця розмістила в Facebook фото з братом. Під знімком, на якому вони обнімаються, дівчина залишила зворушливий вірш. “Горе світ весь затьмарило, і померк сонця світ. Брат, покинув ти нас, до сих пір не вірю, що тебе в житті цьому поряд з нами немає. Наша скорбота безмежна ” – написала Анна.

Спогадами про загиблого підлітка поділилася також знайома родини, волонтер Катерина Колеснікова. Вона нагадала, що Кирило, як і його брат Ілля, пішов з життя в 16 років. У Іллі була саркома Юінга і він помер в 2018 році.

“Відразу хочу сказати, мені такі люди як Іллюша ніколи не зустрічалися. Я від нього заряжалась позитивом, а коли ми переставали спілкуватися, відчувала, що дуже не вистачає цієї його енергетики”, – написала дівчина.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Кирила волонтер особисто не знала, проте Ілля дуже часто згадував його. “Я знаю, що вони були дуже близькими людьми один для одного. Кирило помер недавно, я дізналася про це сьогодні, пару хвилин тому. Абсолютно здоровий, щасливий, гарний хлопчик, у якого все було попереду”, – продовжила Колесникова.

“Мені дуже страшно думати про те, що відчуває його чудова мама. Ось так ось втратити обох синів. Це схоже на пекло наяву. І хочу на закінчення сказати про те, що я обожнюю цю сім’ю. Хлопчики, ви будете в моєму сердечку. Мягких хмаринок, Кирюша”, – з гіркотою резюмувала дівчина.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...