facebook

Пожежа у коледжі: в Одесі помер рятувальник, на якого впала студентка (фото)

В лікарні Одеси помер рятувальник Сергій Шатохін, який був у комі, після того, як на нього впала студентка, яка стрибнула з коледжу охопленого полум’ям. Про це розповіли в ефірі ТСН.19:30.

Як відомо, рятувальник був у важкому стану після того, як на нього впала студентка.

“Зараз рятувальники дістаються всередину за допомогою крана, який підіймає люльку із бійцями нагору, і опускає людей всередину. Але навіть потрапивши туди, необхідно бути дуже обережними, бо перекриття між поверхами з дерева та очерету прогоріли повністю. І навіть на четвертий день після масштабної пожежі то -тут то там час від часу спалахує вогонь та з’являється задимлення. Його доводиться оперативно заливати водою”, – повідомили в ефірі.

“Під завалами де неможливо було дістатися засобами пожежогасіння, а також була загроза обвалу, проходить там тління. Але загрози виникнення повторної пожежі немає”, – заявив заступник начальника ДСНС в Одеській області Олександр Крицький.

Зазначається, що рятувальники та слідчі працюють за схемами будівлі. За їхніми словами, люди не там, де мали бути, бо вони намагались врятуватися.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...