facebook

Компанія Samsung закривається – вони рекомендують продати їхні телефони

Південнокорейська компанія Samsung продала належні їй пакети акцій в чотирьох компаніях, передає Корупція.Маркет з посиланням на Reuters.

d1067010-5ce8-4606-b24d-6b61eff2a9d1_600-756x425

Компанія Samsug не закривається повністю, а лиш частково, на даний момент вона закрила 20% своїх магазинів.Хоча хто знає, що буде відбуватись далі.

Компанія рекомендує продати тільки одну модель телефону – Galaxy Note 7

Корпорація повідомила, що продала близько половини тих, що були у неї на руках акцій компанії ASML, а також продала весь належав їй пакет акцій Seagate (4,2%). Крім того, Samsung продав пакет в 0,7% акцій Sharp і пакет в 4,5% – від Rambus.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Samsung не розкрив фінансових умов, на яких проводилися операції. Агентство відзначає, що, виходячи з ціни закриття п’ятниці, 16 вересня, продані пакети акцій Rambus, Seagate і Sharp коштували разом $ 456,4 млн.

Половина пакета ASML, за інформацією Reuters, минулого тижня оцінювалася в $ 606 млн.

Продаж акцій сталася на тлі скандалу з самозаймання акумулятора нового смартфона Samsung Galaxy Note 7. Комісія з безпеки споживчих товарів США (CPSC) оголосила про відкликання цієї моделі. Споживачі, які вже придбали нові смартфони, можуть або обміняти їх, або повернути гроші.

Раніше в своїй заяві Комісія з безпеки споживчих товарів закликала власників Samsung Galaxy Note 7 припинити використання смартфонів і відключити їх через проблеми з акумулятором. Тоді ж зазначалося, що CPSC працює з компанією Samsung з приводу оголошення про відкликання Galaxy Note 7.

Після цього компанія порекомендувала власникам Galaxy Note 7 вимкнути телефони і обміняти їх якомога швидше. “Ми настійно рекомендуємо всім клієнтам скористатися програмою обміну, тому що ваша безпека є нашим головним пріоритетом. Нові продажу і поставки даних пристроїв зупинені, але якщо у вас вже є Galaxy Note 7, ми настійно рекомендуємо вам замінити його”, – говорилося в заяві, яке було опубліковано на сайті Samsung.

Проблеми з батареями смартфонів Galaxy Note 7 привели до того, що акції Samsung Electronics за два дні впали в ціні більш ніж на 10%, за підрахунками Bloomberg, ринкова капіталізація Samsung Electronics за два дні знизилася на $ 22 млрд.

На думку опитаних Reuters аналітиків, в довгостроковій перспективі проблеми з Galaxy Note 7 можуть завдати іміджу Samsung збиток в розмірі $ 211 млрд.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...