facebook

“Кузьма на небі пишається”: У Мережі з’явилися фото дорослої доньки Скрябіна. Фантастична красуня

В улюбленого багатьма українцями музиканта Андрія Кузьменка підростає дочка, яка стала справжньою красунею.

Незважаючи на те, що знаменитого Кузьми немає з нами вже більше чотирьох років, будь-яка новина про нього викликає масовий ажіотаж, і тепер тисячі українців щиро бажають щастя сім’ї загиблого музиканта.

А сім’я Кузьми була великою і дружною. З мамою Марії-Барбари Андрій Кузьменко прожив більше двадцяти років. Свою єдину дочку він любив називати Басею. Живі і батьки Кузьми, які кинули всі сили на те, щоб виростити внучку. За останні роки Марія-Барбара виросла з дитини в струнку молоду дівчину, закінчила школу і вступила до столичного ВНЗ, вибравши в якості майбутньої професії медицину.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Для нас зараз дуже важлива наша внучка, його дочка Барбара. Вона вже на п’ятому курсі медичного університету в Києві. Вчиться добре. Це нас радує”, – розповів Віктор Кузьменко. Батько Кузьми додав, що саме Марії-Барбарі було вкрай складно пережити втрату батька. Родичам навіть довелося звернутися за допомогою до лікарів.

“Внучка, звичайно, сильно пережила цей період. Довелося і до лікарів звертатися. Вона навіть до сих пір не може прийти в себе, так само як і ми. Вона – єдина дочка у свого тата. А він у нас був єдиний син”, – з болем в серці розповів батько Кузьми.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...