facebook

“А що красивішої не знайшлося?”: Олег Винник вперше показав свою дружину. Вовчиці шаленіють!

Нарешті сталося. Популярний український співак Олег Винник дуже довго приховував не тільки свою дружину, але і її ім’я. Хоча в пресі давно припускають, що Винник живе зі своєю бек-вокалісткою Таюне.

Цьому з’явилося підтвердження і від Юрія Горбунова, який опублікував в соціальній мережі фото, де він позує зі своєю дружиною Катею Осадчою, Олегом Винником та його бек-вокалісткою Таюне. Кохана сфотографувалася поруч з Винником, а співак її ніжно обійняв. Той факт, що на фото зняті також Горбунов з Осадчою доводить, що на знімку зображені пари.

“Якщо б ми з Катрусею співали, то разом з Олегом Винником та Таюне були б АББА!”, – підписав жартівливо фото Юрій Горбунов.

Неоднозначний підпис Горбунова ще раз підтвердив той факт, що Олег Винник живе з Таюне разом. Зустрічаються вони ще зі студентських часів, а їх син зараз навчається за кордоном.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Багато підписниць вже встигли написати, що Таюне та Винник дуже схожі і разом виглядають щасливою парою. А співають разом – ще краще. Деякі підписники, правда, звинуватили Таюне у зловживанні пластикою.

“Гарна у Винника дружина,така миленька,   Які ви всі красиві, Як ви підходите одне одному, Вона пластику недавно робила, обличчя дивне?  Йой, нащо, йому така страшна, що красивішої не знайшлося?”

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...