facebook

У Запоріжжі затримали отців-наркодилерів Митрополита Луки

Про затримання ієромонаха Свято-Андріївського кафедрального собору, що знаходиться у місті Запоріжжі, Євгенія Кугатова Форпост стало відомо з власних джерел у правоохоронних органах.

У Запоріжжі ввечері 29 листопада поліція затримала помічника

На Запоріжжі митрополит порівняв українську владу з Гітлером за спробу “притягнути Бога за бороду”
митрополита Української православної церкви Московського патріархату Луки.

Про це повідомляє місцеве видання 061 з посиланням на джерела в правоохоронних органах.

Помічник митрополита Євген Кугатов в одному з відділень “Нової пошти” отримав посилку, в якій був амфетамін. Посилка на ім’я Кугатова надійшла з Черкас. У “Новій пошті” нагадують, що за власними правилами не зобов’язані здійснювати перевірку змісту відправлення, однак наголошують, що клієнтам заборонено пересилати наркотичні речовини, вогнепальну зброю, комплектуючі, боєприпаси і вибухові речовини, азбест, вогненебезпечні, легкозаймисті речовини, радіоактивні елементи, отруйні речовини.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Служитель УПЦ МП приїхав на пошту в супроводі чоловіка, схожого на протоієрея Євгенія Квача, але останній чекав на вулиці. Отримання посилки з наркотиками відбувалося під контролем правоохоронців, Кугатов був затриманий.

Через кілька хвилин після затримання на місце події приїхали представники приватної фірми, які забезпечують охорону митрополита Луки.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...