facebook

поїздка на автомобілі обернулася справжньою трагедією. Вся сім’я загинула

Поїздка на автомобілі обернулася для великої сім’ї справжньою трагедією.

Повідомляється, що страшна ДТП з фатальними наслідками сталася сьогодні вранці, 30 листопада.

Зокрема, на півночі Красноярського краю сталася ДТП за участю легкового автомобіля і вантажівки.

Водій автомобіля “Лада-Калина”, який рухався по трасі Р-255 в Уярскому районі, вирішив піти на обгін. Однак, чоловік не впорався з керуванням та допустив лобове зіткнення з фурою MAN.

Удар був настільки сильним, що п’ятеро людей, які перебували в легковику, загинули на місці події.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“В результаті ДТП в легковому автомобілі загинули 5 осіб – 2 дорослих та 3 неповнолітніх. Їх особи встановлюються співробітниками поліції”, – інформує прес-служба регіонального МВС.

Варто відзначити, що кілька годин тому на цій же трасі сталася інша смертельна ДТП. Легковик Honda, виїжджаючи з автозаправки, не надав перевагу руху автомобіля Nissan, через що сталося зіткнення.

В результаті ДТП, за інформацією правоохоронців, загинули водій Honda і двоє його пасажирів (чоловік і жінка). Чотирьох людей з різними травмами госпіталізували до лікарні.

Раніше було відомо, що автобус з дітьми розбився в ДТП. Аварія сталася у четвер, 28 листопада, і забрала життя двох дітей.

ДТП зі шкільним автобусом сталася в Аргентині, в 160 км від Буенос-Айреса. Як повідомляють місцеві ЗМІ, у момент аварії в автобусі перебували 43 дитини від 11 до 13 років, а також 10 дорослих, у тому числі двоє водіїв.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...