facebook

У зоні ООС загинув військовий

Сепаратисти чотири рази обстріляли позиції ЗСУ.У результаті обстрілу загинув один військовослужбовець зі складу Об’єднаних сил.

На Донбасі протягом поточної доби, 29 листопада, сепаратисти чотири рази порушили режим припинення вогню, у результаті обстрілу загинув український військовий. Про це повідомляє прес-центр штабу ООС.

Повідомляється, що противник обстріляв позиції українських підрозділів з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї.

Зокрема, один обстріл позицій ООС сепаратисти здійснили в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Північ у районі Кримського. Тут вони застосували підствольні гранатомети, стрілецьку зброю, великокаліберні кулемети.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Схід противник зробив три обстріли по укріпленнях Об’єднаних сил неподалік Водяного і Широкиного. Сепаратисти обстріляли українців з мінометів калібру 82 мм, великокаліберних кулеметів, ручних протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Зрештою, у результаті обстрілу, загинув один військовослужбовець зі складу Об’єднаних сил.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...