facebook

Зеленський з Путіним затвердили обмін “всіх на всіх”: ЗМІ розсекретили перші подробиці

Названо базовий сценарій обміну.

Київ, Кремль і Донбас погодили базовий сценарій для обміну полоненими. Про це повідомляє РБК з посиланням на власні джерела, передає Хвиля.

“Зараз важливе питання — обмін всіх встановлених на всіх встановлених осіб між Києвом і Донбасом. Списки вже узгоджені і затверджені. Триває активна робота, завершується етап юридичної чищення — у осіб, яких готують до обміну, різний процесуальний статус”, — повідомило джерело з боку Росії.

Він стверджує, що українська сторона може передати “приблизно 250 осіб в обмін на 100”.

У Тристоронній контактної групи зазначили, що частина роботи по підготовці обміну військовополоненими проводиться на рівні гуманітарних підгруп. Складу контактної групи включає представників ОБСЄ, Російської Федерації, України, невизнаних Луганської та Донецької народних республік.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Сторони чують одна одну. Зараз, напередодні саміту, ми стоїмо на роздоріжжі. У разі вдалого ходу переговорів і продовження “мінського формату” ми сподіваємося на успішний обмін всіх встановлених на всіх встановлених осіб, продовження закону про особливий статус Донбасу і продовження розведення сил уздовж лінії розмежування”, — розповіло джерело РБК.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...