facebook

Вчені довели позитивний вплив гострої їжі

Вчені Гарвардської школи охорони здоров’я довели позитивний вплив гострої їжі на організм людини. Згідно з проведеними дослідженнями, в ній є речовини, які запобігають виникненню деяких захворювань та збільшують тривалість життя.
62

Ви любите гостру їжу? А що, якщо ви справді можете почуватись прекрасно, смакуючи гострі страви? Чи можете ви повірити в те, що така їжа покращує ваше здоров’я?

Дослідження показали, що гостра їжа може здійснювати позитивний вплив на наш мозок та підвищувати загальний стан здоров’я.

Гостра їжа зміцнює зв’язок між клітинами головного мозку

Червоний перець містить апігенін, який підсилює зв’язок між клітинами мозку. Дослідження показали, що він може бути сильним чинником, який впливає на збереження ключових функцій мозку, таких як пам’ять та навчання. Це, в свою чергу, може забезпечити захист від деяких захворювань, наприклад, хвороби Паркінсона, хвороби Альцгеймера, а також психічних розладів (н-д., шизофренії).

Гостра їжа продовжує тривалість життя

Величезне дослідження, в якому взяли участь півмільйона китайців, проведене вченими з Гарварда, довело, що гостра їжа може вплинути на тривалість вашого життя — продовжити його.

Ми знаємо дещо про корисний вплив гострої їжі завдяки дослідам на тваринах та невеликої кількості, проведених над людьми

Лю Ци, професор Гарвардської школи охорони здоров’я

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Виявляється, у людей, які вживали перець чилі кілька разів на тиждень, ризик смерті знизився на 14%, на відміну від тих, хто дотримувався дієти з корисних продуктів.

Чому? Тому що капсаїцин, який міститься в перці, корисно впливає на обмін речовин та безпосередньо знижує ризик розвитку захворювань, включаючи рак.

Однак, в будь-якому випадку, потрібно пам’ятати, яку б їжу ви не вживали, все має мати свої межі, адже навіть корисними продуктами не можна зловживати.

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...