facebook

Неxай про ньоrо дізнається вся Україна! Українсьkuй мільйонер з США відправuв на Донбас безkоштовно 200 тонн гуmанітаркu

Неxай про ньоrо дізнається вся Україна! Українсьkuй мільйонер з США відправuв на Донбас безkоштовно 200 тонн гуmанітаркu і безпілотнuku для ЗСУ

Безпілотники і тонни гуманітарної допомоги відправив на схід України Віктор Паламарчук, який кілька років тому починав кар’єру в Америці з прибиральника, ставши мільйонером.

В українській діаспорі про власника компанії з перевезення вантажів Віктора Паламарчука заговорили в 2014 році, коли почалася війна на сході України, і волонтери з США і Канади звернулися до нього з проханням відправити гуманітарну допомогу для армії, передає «Голос Америки».

Пересилання з цих країн коштувало часом більше, ніж сам вантаж.

Обсяг гуманітарної допомоги був настільки великим, що Віктор просив волонтерів підключити компанії конкурентів, вважаючи, що ніхто не повинен залишатися осторонь від подій на Донбасі.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Коли в ЗМІ повідомили, що в ЗСУ не вистачає безпілотників, Віктор на власні кошти закупив дрони ціною від 2,5 до 7 тисяч доларів.

«Ми їх закуповували у Франції і відправляли для волонтера Юрія Касьянова з організації« Армія SOS », їх там переконструювали і потім літали», – згадує бізнесмен. Всього за два роки він переслав безкоштовно понад 200 тонн гуманітарної допомоги для Збройних сил України. України.

Це стало можливим завдяки успішному бізнесу українця, якому після після приїзду в США спочатку доводилося працювати прибиральником і будівельником.
6 років тому Віктор Паламарчук почав власний бізнес з перевезення вантажів.

Зараз українець є власником великої компанії, яка займається доставкою посилок в Україну та інші країни.

У США Віктор також просуває українські продукти і зазначає, що американці цінують їх за якість.

Повертатися на батьківщину чоловік поки не збирається, стверджуючи, що в Америці займатися бізнесом легше і простіше.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...