facebook

Українка Магучіх визнана кращою молодою легкоатлеткою світу

Нагородження спортсменів пройшло в Монако на церемонії ІААF World Athletics Awards.

Українка Ярослава Магучіх визнана кращою молодою легкоатлеткою світу за версією Міжнародної асоціації легкоатлетичних федерацій IAAF за підсумками 2019 року.

Про це повідомляється на сторінці World Athletics в Twitter.

Нагородження спортсменів пройшло 23 листопада в Монако на церемонії ІААF World Athletics Awards.

Серед інших претенденток на нагороду в номінації “Висхідна зірка” також були Британі Андерсон (Ямайка), Лемлем Хайлу (Ефіопія), Гленда Морейон (Еквадор) і Ша’Каррі Річардсон (США). При цьому, Магучіх – єдина в цій компанії, хто є призером чемпіонату світу.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

18-річна спортсменка, яка виступає в стрибках у висоту, в цьому році виграла молодіжний чемпіонат Європи, а також дебютувала на чемпіонаті світу в Досі, де завоювала срібло з молодіжним світовим рекордом.

“Дуже вдячна всім, хто мене підтримує і вірить у мене. Я і сама не думала про те, що виграю срібну медаль”, – цитує українку прес-служба World Athletics.

азначимо, що на звання кращого молодого легкоатлета світу також претендував українець Михайло Кохан. Однак, ця нагорода дісталася спортсмену з Ефіопії Селемону Барега.

Кращим спортсменом 2019 року в легкій атлетиці серед чоловіків названо кенійського бігуна Еліуда Кіпчоге. У жінок аналогічний приз отримала американка Далайла Мухаммад, яка встановила два світових рекорди на дистанції 400 метрів з бар’єрами.

Як повідомляв УНІАН, раніше українка Ярослава Магучіх стала кращою молодою легкоатлеткою Європи за підсумками 2019 року.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...