facebook

Тарифи на газ для населення сягнув ціннового рекорду:

Газ для населення України подорожчав на 80 копійок. Тепер одна тисяча кубометрів коштуватиме споживачам в 4 тисячі 899 гривень (без урахування ПДВ). Також збільшилася вартість газу для промислових споживачів майже на 20%. Про це повідомляє “Нафтогаз”

Газ для населення України подорожчав на 80 копійок. Тепер одна тисяча кубометрів коштуватиме споживачам в 4 тисячі 899 гривень (без урахування ПДВ). Також збільшилася вартість газу для промислових споживачів майже на 20%. Про це повідомляє “Нафтогаз”.

З урахуванням того, що газ буде продовжувати дорожчати, грудневий рахунок на житлово-комунальні послуги збільшиться мінімум на 270-300 гривень, передає today.ua.

У разі припинення транзиту російського газу в Європу з січня 2020 року, ціна на європейський газ може підскочити до 12-14 грн / м3. До такого ж рівня підскочить і ціна на газ для населення.

Також стало відомо, що істотно подорожчає і тепло, в собівартості якої 70% ціни газу.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Нагадаємо, тарифи в різних областях піднялися по-різному. У деяких регіонах України вартість перекачування газу збільшилася аж у 4 рази. У Києві – на 15%, а є міста, де в 3,5 рази. Істотно підскочила ціна і для жителів Вінниці – в 3 рази. Журналісти підрахували, що якщо сім’я живе в приватному будинку і за сезон спалює дві тисячі кубів газу, то транзит кожного подорожчає на дві гривні: з 60 копійок до 2,5 грн за куб. За сезон сім’я заплатить на 4 тисячі гривень більше.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...