facebook

У Львові народилася дитина-гермафродит

Унікальна дитина має,як жіночі,так і чоловічі статеві залози.В Україні є лише кілька фахівців,які таким дітям коректують стать.

У Львові народилася унікальна дитина, яку батьки вважали за дівчинку і при народженні дали жіноче ім’я. Однак у малюка присутні і статеві хромосоми хлопчика, пише ZAXID.net.

Львівським хірургам доведеться прооперувати однорічну дитину-гермафродита, що має як жіночі, так і чоловічі статеві залози.

Батьки звернулися до фахівців, коли малюкові виповнилося дев’ять місяців, розповів дитячий уролог Львівської обласної лікарні “Охматдит” Андрій Поцюрко. За його словами, було незрозуміло, яка стать у дитини, оскільки зовнішні геніталії мали ознаки обох статей.

У малюка є статеві хромосоми хлопчика. На УЗД стало видно, що у нього є і жіночі внутрішні органи.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Є матка, маткова труба веде до яєчників, а зліва розташована незрозуміла заліза. Після дослідження з’ясувалося, що це яєчко. Отже, дитина – справжній гермафродит, який має і жіночі, і чоловічі статеві залози”, – розповів Андрій Поцюрко.

Лікар додав, що в нашій країні є всього кілька фахівців, які таким дітям коректують їх стать.

В результаті обстежень і консультацій медики вирішили формувати дівчинку. Дитині належить ряд операцій, після яких вона перебуватиме під наглядом гінеколога і ендокринолога.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...