facebook

Українці залишаться без ТБ, з екранів зникнуть популярні телеканали: озвучена дата

Українці вже скоро не зможуть дивитися цілий ряд телеканалів

Як відомо, найбільші українські медіа-групи планують закодувати свої супутникові сигнали, через що українці залишаться без ТБ.

Кодування сигналів заплановане на 20 січня 2020 року.

Повідомляється, що будуть кодувати сигнали наступні українські медіагрупи: «Медіа Група Україна» («Україна», НЛО TV, «Індиго»), «1+1 Media» («1+1», «2+2», ТЕТ, УНІАН, «Плюсплюс», «Бігуді»), StarLightMedia (СТБ, «Новий канал», ICTV, М1, М2, «ОЦЕ ТБ») і Inter Media Group («Інтер», НТН, К1, К2, «Мега», «Піксель», Zoom, «Enter-фільм»).

Однак у вільному доступі залишаться «Суспільний» (UA:Перший і інші канали групи), а також частина інформаційних телеканалів.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Щоб не залишитися без телебачення, українців закликають скористатися ефірним цифровим телебаченням Т2, оновити старий супутниковий приймач або ж підключити свій телевізор до кабельного ТБ.

Більш того, залишиться можливість дивитися телеканали через інтернет за допомогою IPTV.

Раніше ми повідомляли про нову пропагандистську маячню, яка була озвучена в ефірі російського ТБ.

На цей раз цинічною заявою «відзначився» Володимир Соловйов, який відкрито підтримує агресію РФ по відношенню до України.

Зокрема, соратник Володимира Путіна заявив, що Російська Федерація нібито може стерти суверенна держава з лиця землі і їй нічого за це не буде.

Топ-пропагандиста розлютило в ефірі заяву ще одного українофоба Володимира Корнілова, який заявив, що Україна чекає, поки повз пропливе «труп» Росії. Почувши це, Соловйов і вибухнув погрозами в адресу українців.

«А чому вони вважають, що «труп» Росії попливе повз них? Чому вони не вважають, що Росія пройде повз, поковыряется кісточкою від скелета України, виплюне і піде далі?!» – скипів в прямому ефірі адепт Кремля.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...