facebook

«КАДРИ ЯКІ БУДУТЬ ТІШИТИ УВЕСЬ СВІТ»: ОДЕСЬКІ П’ЯТЕРНЯТА ЗНЯЛИСЯ У ПЕРШІЙ ПІСЛЯ НАРОДЖЕННЯ ФОТОСЕСІЇ (ФОТО)

Одеситка Оксана Кобелецька у червні народила одночасно п’ятьох малюків. Цей випадок став унікальним не тільки для Одеси, а й для всієї України.

Оксана – співробітниця комунального підприємства “Міський інформаційно-аналітичний центр”. У жінки вже є старша дівчинка, таким чином, у неї тепер 6 дітей. Усі малята народилися за допомогою кесаревого розтину.

 5tirnya

П’ятеро маленьких одеситів: Саша, Даша, Давид, Влад і Денис взяли участь у своїй першій фотосесії після виписки з лікарні. Перед цим був місяць підготовки, потім 7 годин безперервної зйомки заради кількох кадрів, які будуть тішити весь світ!

“Знамениті одеські дітлахи провели два місяці в пологовому будинку. Народилися вони з дуже маленькою вагою , дівчата 1100 грамів, а хлопчики – 1800 грамів .. І ось зовсім недавно, зміцнілих малюків виписали. Ми довго чекали і переживали, що двомісячних крихіток не так легко укласти і нарешті зйомка відбулася“, – розповіла фотограф Наталя Горбаченко.

“Денис, Влад, Давид, Сашенька і Даша нас приємно здивували, адже у 2 місяці працювати з ними було навіть легше, ніж ми очікували – малюки солодко спали, а ми створювали для них та їхніх батьків чудову історію любові і дружби, яка, я впевнена, почалася ще в маминому животику“, – поділилася фотограф Юлія Гусєва.

Фотографи пропонують всім не залишатися осторонь і в міру своїх можливостей допомагати родині, наприклад, відвезти у поліклініку. Бути на зв’язку з мамою малюків можна у соцмережах.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

111 222 333

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...