facebook

Смертельні навушники!На Київщині потяг насмерть збив дівчину.Не почула.

У селі Тарасівка Києво-Святошинського району Київської області на переїзді потяг збив 18-річну дівчину.

Про НП правоохоронців повідомив очевидець, написала пресслужба поліції Київщини на своїй сторінці у Facebook.

Так, пізно ввечері загибла жителька села вийшла з аптеки та попрямувала додому через залізничний переїзд. Дівчина була в навушниках, тому не почула наближення потягу, який рухався з Києва у бік Фастова. Внаслідок НП вона загинула.

За фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Нещасний випадок) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, що раніше у Сватовому на Гончарівському переїзді потяг збив насмерть чоловіка. Про це повідомили у прес-службі Сватівського відділу поліції.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Це сталося 13 листопада. Повідомлення про трагічну подію до поліції надійшло о 15:45 від диспетчера станції Сватове. Загиблому було 70 років. Він не сватівчанин — чоловік приїхав з Красного Луча і тимчасово мешкав у Сватовому.

Поліцейські кажуть, чоловік переходив залізничну колію у недозволеному місці поза межами спеціального обладнаного переходу. У результаті потяг збив чоловіка і він загинув на місці. Тіло загиблого відправили на судово-медичну експертизу.

Поліцейські відкрили кримінальне провадження за частиною 3 статті 276 Кримінального кодексу України «Порушення правил безпеки або експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту».

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...