facebook

Франківський стартап підкорив інвесторів масштабної конференції у США

Collision це технічна конференція, яка найдинамічніше розвивається з усіх конференцій США. За її створенням стоїть команда популярної європейської конференції Web Summit. Серед більш як 11 тисяч учасників зі 100 країн можна зустріти СЕО, засновників проектів, СТО, СОО стартапів, провідні корпорації та гігантські компанії, інвесторів та представників відомих ЗМІ.

31
У перший день конференції з 600 проектів було оприлюднено список топ 50 стартапів, з котрими найбільше прагнуть зустрічі інвестори. Проект івано-франківців під назвою TenantCloud опинився на другій сходинці.

TenantCloud – це проект, націлений на ринок США і не тільки. Він з’єднює орендарів та орендодавців. Система допомагає керувати станом своєї нерухомості, тримати руку на пульсі усіх змін, зберігати договори оренди, спілкуватися з жителями, приймати платежі всередині системи, отримувати запити на ремонтні роботи та ще безліч інших важливих функцій. На сьогоднішній день такі системи у США є дуже популярними і активно використовуються у повсякденному житті для заощадження часу та витрат.

Стартап українців виник ще у 2013 році та отримав перше фінансування у 2014-му, і відтоді активно розробляє систему. Над проектом працює маленька команда, розташована в Івано-Франківську.
32

Джерело – http://paralleli.if.ua/

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...