facebook

Комунальники розповіли, як цьогоріч прикрасять Івано-Франківськ до новорічно-різдвяних свят

Відкриття головної ялинки Івано-Франківська планується на 13 грудня.

Як розповів кореспонденту Фіртки в. о. керівника комунального підприємства «Івано-Франківськміськсвітло»Віктор Шутка, комунальники ставитимуть штучну ялинку, куплену у 2017 році. Прикрашатиме її 3D-ілюмінація.

«Ми трохи змінимо візерунки ілюмінації. Але загалом залишається все те, що було минулого року. Також на стометрівці встановлюємо арки. Їх також запустимо 13 грудня разом з відкриттям ялинки. І як завжди, сквери Руської трійці, Міцкевича одягнемо у гірлянди та «метеоритні дощі». А також традиційно прикрасимо ялинки у мікрорайонах», – розповів Віктор Шутка.

Загалом, оновлень новорічних прикрас цього року не буде.

«Я вважаю, що у нас є достатньо прикрас для міста. Вони перебувають в хорошому стані і використовуємо те, що маємо, щоб не витрачати зайві кошти», – пояснив Шутка.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Нагадаємо, комунальники взялися встановлювати світлодіодні арки на «стометрівці» ще минулого тижня. Наразі монтаж практично завершений.

За словами Віктора Шутки, цьогоріч встановлювати арки, ялинку та всю новорічну ілюмінацію в місті будуть працівники КП «Івано-Франківськміськсвітло».

«На це все потрібен час, тому почали встановлювати заздалегідь, щоб усе правильно налаштувати і бути готовими до відкриття. Наприкінці листопада – початку грудня ще проведемо перевірку налаштувань. Ялинку плануємо встановлювати 25 грудня. А сьогодні завершуємо монтаж арок.», – розповів чиновник.

Як повідомляла Фіртка раніше 13 грудня о 16:00 год на Вічевому майдані розпочнеться театралізоване дійство, а по його закінченні, о 18:00 год відбудеться урочисте відкриття центральної ялинки.

Цього року на відкриття головної зеленої красуні міста витратять майже 50 тисяч гривень.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...