facebook

Медведчук:”Влада пограбує український народ ще на 18 мільярдів

Базікання влади про зниження тарифів для українців ‒ це чергове “вішання локшини на вуха”.

Імпортний газ для України різко додав у ціні через підвищення тарифів на транспортування. Це потягне за собою подорожчання тарифів на блакитне паливо для населення та подорожчання ЖКП, а також збільшення платежів з боку бізнесу.

Ситуацію з підвищенням тарифів на транспортування газу, анонсоване Укртрансгазом, прокоментував голова Політради партії “Опозиційна платформа – За життя” Віктор Медведчук.Про це йдеться на офіційному сайті ОПЗЖ.

За словами опозиційного політика, в української влади немає ніякого бажання діяти в інтересах власного народу.

“Підвищення ціни на газ “потягне” за собою і підвищення більшості тарифів на ЖКП. Ну і як там з обіцянками президента Зеленського? У середині липня цього року президент заявив про намір знизити тарифи на ЖКП і висловив переконання, що для цього потрібен уряд і “велике бажання”. Але, мабуть, немає ні уряду, ні “великого бажання”, – зазначив опозиційний політик.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Віктор Медведчук розкритикував обіцянки Зеленського і його команди, зазначивши, що будь-які розмови про зниження тарифів – це вішання “локшини на вуха”, і до цього нова влада швидко звикла.

“Вартість газу на європейських хабах досягла мінімальних значень … При цьому населення України змушене оплачувати будь-які примхи монополістів. МВФ і Світовий банк можуть бути задоволені: міркування про зниження тарифів на ЖКП – це чергове “вішання локшини на вуха”, до якого чинна влада швидко звикла”, – резюмував Медведчук.

Разом з тим у ОПЗЖ нагадують, що під час зустрічі Віктора Медведчука з керівництвом російського “Газпрому”, політику вдалося домовитися про 25% знижку на газ для українців при прямих поставках палива з Росії
Народний депутат України Віктор Медведчук неодноразово заявляв, що нинішня українська влада діє виключно у власних інтересах, а не в інтересах українського народу, для якого вкрай важливі прямі поставки газу з Росії.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...