facebook

Проект українців уперше виграв битву стартапів у Сан-Франциско

Вперше в історії стартап, заснований українцями, став переможцем битви Startup Battlefield, який щороку відбувається у Сан-Франциско.

Платформа Mobalytics, засновниками якої є українці Богдан Сучік і Микола Лобанов, отримала кубок Disrupt і чек на 50 000 доларів, йдеться на TechCrunch.

7de6d04-startap-peremih300

Mobalytics – це тренер для геймерів, за допомогою якого вони можуть дізнатися про свої слабкі місця і сильні сторони.

Додаток представили на Startup Battlefield, де він підкорив журі з технологічних компанійNextEv, YouTube і TechCrunch.  До стартапу долучився і партнер родом з Лівану, співзасновник Амін Ісса.

Спершу Mobalytics обслуговував гравців популярної онлайн-ігри “League of Legends”. Коли геймери вирішували перейти на новий рівень професіоналізму, вони шукали тренера, однак не кожен міг собі це дозволити.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Натомість, український стартап дає доступну аналітику незрозумілої для гравців інформації. В аналітичних даних враховуються бали умінь і навичок персонажа, сила магії, рівень, прохідність карт, дані про суперників та інші показники.

Надалі Mobalytics планує охопити ігри Overwatch, DOTA 2 і Counter-Strike, пише ain.ua.

Мене досі переповнюють емоції, вся команда дуже рада цій перемозі, і тепер ми плануємо ще сильніше натиснути і запустити повноцінну версію продукту до кінця WorldChampionship. Всі гроші плануємо пустити на розробку продукту. Точніше сказати, на доопрацювання“, – розповів Богдан Сучік.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...