facebook

Перша леді України Олена Зеленська прикрасила обкладинку модного журналу Vogue UA(фото)

Перша леді України Олена Зеленська на обкладинці Vogue UA.

В грудневому номері Vogue UA представляє масштабний проект з Оленою Зеленської, першої леді країни.

Фотосесія з участю міжнародної знімальної команди втілилася в широкоформатну журнальну історію. Головна героїня розповідає про життя в новому статусі, нові обов’язки і можливості, а також про моду як інструмент культурної дипломатії.

“Ми зробили три обкладинки з головною героїнею номери, щоб показати її в різних якостях. На одній – строгий офіційний портрет. На інший Олена відображена зі своєю сім’єю, і в оточенні найважливіших людей її життя вона інша — зворушлива і безтурботна. На третій, digital-обкладинці, ми бачимо жінку – красиву і милу. Ми задумували гранично чесну і щиру історію, і для роботи над проектом запросили голландського фотографа Пола Беллаарта – його майже документальний стиль дозволив показати першу леді максимально правдиво, такою, якою вона є в житті”, – коментує головний редактор Vogue UA Філіп Власов.
Грудневий номер Vogue UA надійде в продаж 18 листопада. Тож, українці із цікаіість затамували подих і очікують побачити найгарнішу першу леді у світі на сторінках вітчизняного глянцю.
Над образом першої леді працювало багато фахівців: фото: Paul Bellaart, стиль: Julie Pelipas, зачіски: Line Bille @A Management, макіяж: Stine Rasmussen @A Management, продюсер: Marina Sandugey-Shyshkina, асистенти фотографа: Thijs Bosma, Florence Schreinemachers, асистент стиліста: Mari Siviakova, асистент продюсера: Ediye Derbysheva.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...