facebook

Сергій Притула висміяв заяву Молочного та розповів, як живе “фашистський Київ”

Український шоумен та ведучий Сергій Притула продовжив тему скандального допису його ексколеги по “Файна Юкрайна” Андрія Молочного. У мережі він розповів, як живе  фашистський Київ.  

Сергій Притула запропонував підписникам його фейсбук-блогу історію про пенсіонерку, яка є палкою прихильницею СРСР. За сюжетом допису, жінка відвідала супермаркет та через радянську символіку стала жертвою київських фашистів. Таким чином телеведучий з гумором показав життя у столиці України очима його ексколеги.

“Старенька, з орденом Леніна поверх вицвілого пальта з каракулевим комірцем, стояла на касі продуктового магазину “Єва Б.”  Її оточив натовп молодиків, такий рясний, що одразу й не зрозуміти, скільки їх було: 14 чи може й усі 88… Крізь вітрини з вулиці за усім спостерігали акуратно зачесані “набік” світловолосі підлітки в сорочках і шортиках. У переході станції метро “Театральна” пенсіонери танцювали під мелодії Вагнера… З каштанів повільно опадало коричневе листя. Йшла осінь 2019 року. Київ жив своїм звичним життям!” – написав Сергій Притула, висміявши скандальну заяву про фашизм.

7 листопада у всіх українських ЗМІ з’явилась резонансна заява актора Андрія Молочного Натовпи фашистів і знущання над ветеранами: комік Сomedy Сlub Молочний вразив заявою про Україну.  Звернення до прихильників він розпочав зі згадки про Київську наступальну операцію між Червоною Армією та Вермахтом, під час якої було визволено столицю. Військових нацистської Німеччини Молочний порівняв з сучасними жителями Києва, які, за його переконаннями, вже 5 років “ходять натовпами у міста.

“Ще п’ять років тому я не писав про це, не викладав такі пости. Адже ще п’ять років тому я навіть і подумати не міг, що по Києву натовпами ходитимуть фашисти. Я навіть уявити собі не міг, що будуть опоганюватися пам’ятники героям Великої Вітчизняної війни. Що будуть зносити пам’ятники Жукову і Ватутіну,”  – йшлося в одіозній заяві.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Окрім цього, Андрій Молочний стверджує, що в День Перемоги молодь ображає ветеранів, а українська поліція сприяє цьому, змушуючи  навіть дітей знімати пілотки з червоними зірками.

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...