facebook

Як дивитися ТБ після кодування українських супутникових каналів(відео)

Маєте вдома супутникову антену і не сплачували абонплату, тоді ця інформація для вас. Із початку 2020 року супутниковий сигнал 23 найрейтинговіших українських телеканалів буде закодовано. Тож, переглядати їх ви більше не зможете.

Щоб отримати доступ саме до кодованих телеканалів, медіаексперти радять розпочати підготовку уже зараз, аби у січні не спричинити ажіотажу.

Варто укласти угоду із офіційним супутниковим провайдером, їх в Україні лише два. Усі інші пропозиції будуть нелегальні.

Далі потрібно купити спеціальний приймач-ресивер і пам’ятати – відтепер необхідно щомісяця сплачувати абонплату.

Є й альтернатива, користувачі, які отримували сигнал із супутника, можуть підключитись до кабельного оператора. Або дивитись так зване  інтернет-телебачення, уклавши договір із ОТТ провайдерами.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Кодування супутникового сигналу – це, перш за все вимога європейських партнерів. Адже з-за кордону вітчизняні телеканали закуповують популярні фільми, серіали, шоу. Тож чим більше глядачів співпрацюватимуть із офіційними провайдерами, сплачуючи гроші легально, тим більше коштів медіахолдинги витрачатимуть на власний розвиток.

До того, медіаексперти не приховують, абонентська плата в Україні чи не найдешевша у Європі. Розвивати і надавати якісніші послуги зможуть й офіційні провайдери.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...