facebook

Загадковий вбивця: на Черкащині родину знайшли без свідомості, дитина – мертва(відео)

На Черкащині у квартирі знайшли непритомну цілу родину. На щастя, дорослі ще дихали, а от малого витягти із лап смерті медики не встигли.

На Черкащині звечора молода родина приймала гостей. А вже на ранок господар зателефонував своєму другові і попросив якомога швидше привезти ліки. Усій родині стало зле.

– Каже щось погано, напевно, отруїлися. Все, я забрав рюкзак, і пішов. Малий лежав дивився телевізора біля нього в спальні. Це було о 10.00. Через півтори години я приїхав привіз, після того я їх не бачив, – друг родини Олег.

Надвечір до дітей примчав схвильований дідусь. Чоловік ніяк не міг додзвонитися, тож вирішив перевірити, чи все гаразд. Та на нього чекала жахлива картина.  Непритомні батько з сином лежали на ліжку, а мати – в ванній. Чоловіка й дружину у вкрай тяжкому стані медики забрали до лікарні. А от шестирічному хлопчикові допомагати було запізно.

– На жаль дитині допомога вже не понадобилась. Батько без свідомості і мати в свідомості, але в край важкому стані, – каже лікар швидкої допомоги Олег Мельник.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Що саме сталося в тій злощасній квартирі тепер розбираються слідчі. А от у сусідів – власна версія. Мовляв, напередодні родина пригощалася грибами.

Інші ж переконані – родину згубив газовий котел. Начебто через його несправність нещасні надихалися чадним газом. Проте газовики, які прибули на місце трагедії одними з перших, відхилень від норми не виявили.

Що ж насправді стало причиною смерті маленького хлопчика і страшного отруєння його батьків – тепер вже з’ясує експертиза.

– Дитина направлена на судово-медичну експертизу для встановлення причини смерті. Христинівським ВП порушено кримінальне провадження. На даний час триває досудове розслідування, – каже в.о. керівника Христинівського відділення поліції Сергій Єлісєєв.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...