facebook

СТАЛО ВІДОМО ІМ’Я НОВОГО ПРЕЗИДЕНТА УЄФА

Чеферін отримав 42 голоси із 55 можливих за підсумками голосування

Словенець Александер Чеферін став новим головою Союзу європейських футбольних асоціацій (УЄФА). Про це мовиться офіційний сайт УЄФА, керівник головного футбольного органу Європи був обраний на Позачерговому Конгресі УЄФА в Афінах. Також функціонер автоматично став віце-президентом ФІФА.

36645

Так, Чеферін отримав 42 голоси із 55 можливих за підсумками голосування. Його головний конкурент Михаел ван Прааг (Нідерланди) набрав 13 голосів. Тим самим словенець став сьомим президентом Союзу після Еббе Шварца (Данія), Густава Відеркера (Швейцарія), Артеміо Франкі (Італія), Жака Жоржа (Франція), Леннарта Юханссона (Швеція) та Мішеля Платіні (Франція).

зазначимо, що новообраний глава УЄФА народився 13 жовтня 1967 року в Любляні, де закінчив місцевий університет в області юриспруденції. Також за свою кар’єру працював у сімейній адвокатській конторі та захищав права професійних спортсменів і спортивних клубів. Був директором фірми після свого батька.

У словенському футболі Чеферін почав працювати в 2005 році із співпраці з футзальным клубом Літія. З того ж часу був членом виконкому аматорської команди Любляна Лойерс. В період 2006-2011 років входив до правління люблінського клубу Олімпія.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...