facebook

Хотів зробити їх рабами:іноземець намагався вивезти українок за кордон для “особливої” роботи.

Громадянин Туреччини намагався вивезти українок у сексуальне рабство до Швейцарії.

Поліцейські затримали громадянина Туреччини, який намагався вивезти двох мешканок Маріуполя до Швейцарії у сексуальне рабство.

Про це повідомили в поліції та прокуратурі Донеччини. 45-річного турка затримали працівники управління по боротьбі з торгівлею людьми.

За даними слідства, 27-річна жінка, яка перебувала у складному соціальному становищі, за порадою подруги познайомилась у соціальній мережі із зазначеним іноземцем, що проживав у місті Піннеберг. Він пообіцяв їй заробіток у тисячу євро на тиждень за надання інтимних послуг та гідні умови проживання у Швейцарії.

Також турок запропонував жінці додатковий заробіток, якщо вона знайде ще дівчат для вербування. До України іноземець прибув зі спільником із Німеччини, який погодився відвезти жінок до Швейцарії.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

«Після згоди двох «працівниць» зловмисник планував вивезти їх за межі України, проте при виїзді з Маріуполя вони були затримані поліцейськими», — йдеться у повідомленні.

Поліція вирішує питання про повідомлення громадянину Туреччини про підозру за ч. 2 ст. 149 (Торгівля людьми) Кримінального кодексу. Максимальне покарання — від 5 до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна або без такої.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...