facebook

“Так і не попили ми кави”: раптово пішов з життя відомий українець. Близькі не можуть повірити

Волонтер розповів про заслуги загиблого добровольця і ​​про його особисті якості.

У Києві раптово помер відомий доброволець Юрій Майборода, який захищав Україну на Донбасі з самого початку російської агресії – з березня 2014 року. Про це повідомив на своїй сторінці в Facebook волонтер Антон Колумбет.

“Київ втратив ще одного захисника. Пішов з життя Юрій Майборода. Дуже щирий, працьовитий і сильний. Доброволець з березня 14-го, він за власні кошти відремонтував ті іржаві корчі, які були мобілізовані з ”народного господарства“, і поставив їх на лад. Юра був скелею – спокійний і дуже приємний в спілкуванні“, – повідомив він.

Також він підтвердив причину смерті і висловив співчуття близьким Юрія.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Тромб.

Спочивай, брат. Так і не попили ми кави. Співчуття рідним і близьким”, – додав він.

Нагадаємо, за жовтень 2019 року в зоні дії операції Об’єднаних сил на Донбасі в боях загинули 9 українських бійців, в мережі були опубліковані їх фото та біографії.

Однією із загиблих виявилася Ярослава Никоненко, вона народилася в Миргороді, 25 серпня 1983 року. Навчалася в середній школі №4, потім в школі №1. Отримавши дві вищі освіти – економічну та юридичну, Ярослава жила і працювала в Києві.

Її батько, Сергій Никоненко був ветераном Афганістану, воював на Донбасі як доброволець батальйону “Айдар”. Загинув 18 січня 2015 року внаслідок обстрілу російських окупантів села Трьохізбенка.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...