facebook

У ЛЬВІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ УЧНЕВІ ВІДІРВАЛО ПАЛЕЦЬ ПІД ЧАС СВАРКИ ЗІ СТАРШОКЛАСНИКАМИ (ВІДЕО)

У Львівській області учень залишився без пальця. Його відірвало дверима. П’ятикласник Данило розповідає, як залишився без пальця.

“Дві дівчини підійшли до мене і взяли за шию – кажуть – що ти тут ходиш? Вони мене так часто брали, мене вже це розлютило, і я рознервувався, обізвав їх. Одна почала мене тримати, а друга почала говорити і по обличчю бити. Я зайшов в клас, вона йшла позаду мене, з усієї сили вдарив дверима, і мені палець відрубало”, – сказав Данило Курій.

shvydka3

Десятикласниця Діана не думала, що все може обернутися настільки погано.

“Він обзивав з насмішкою і починав бігти. Я спеціально не хотіла робити – я б краще сказала його класному керівнику, щоб він вжив якісь заходи для нього, я не бачила його”, – запевняє Діана Приставська, учениця 10-го класу.

Педагогів поруч не було. Свідками конфлікту стали тільки діти. Запевняють – все вийшло випадково.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Данило став між дверима і схопився за ручку і руку поклав під дверима, він її обізвав і вона штовхнула двері. Коли помітив кров – почав кричати”, – сказав Павло, однокласник Данила.

Палець відразу поклали в лід і поїхали в лікарню. Але медики сказали – пізно. Пришити не змогли.
Директор школи запевняє, проводить незалежне розслідування. І визнає – не вберегли.

“Кожен класний керівник, ми їм нагадали, повинен бути серед учнівського колективу як мінімум на двох великих перервах”, – зазначив Богдан Дарнопук, директор школи.

Претензій ні до адміністрації школи, ні до Діани батьки хлопця не мають. Кажуть – для обох це урок на все життя.

“Те, що вона має рацію або не має рації – нехай сама зробить висновок, я їй не суддя”, – коротко сказав Андрій Курій, батько школяра.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...