facebook

“Губіть себе!”: “Велична Роксолана” Мер’єм Узерлі налякала шанувальників. Зупинись!

Фанати сильно переживають через захоплення Мер’єм Узерлі б’юті-процедурами. Незважаючи на загальну критику, актриса вирішила знову лягти під ніж.

Мер’єм Узерлі прославилася завдяки головній ролі в неймовірно успішний історичному серіалі «Величне століття». І хоча ім’я актриси не пов’язане з проектом і його продовженнями вже більше п’яти років, глядачі, як і раніше асоціюють Мер’єм з її героїнею Хюррем-султан.

Саме тому фанатам особливо складно прийняти захоплення зірки пластикою і косметологією. За останні роки шанувальники не раз викривали Мер’єм Узерлі в зловживанні уколами краси і куди більш серйозними процедурами.

Втім, знаменитість абсолютно не турбують слова хейтерів. Днями в своєму мікроблозі вона повідомила, що незабаром вирушить в Лос-Анджелес, щоб зустрітися зі знаменитим пластичним хірургом Саймоном Оуріаном. «Мій друг, скоро побачимося!» – підписала спільну світлину з доктором актриса.

Навряд чи Мер’єм вирішила прилетіти в іншу країну, щоб просто поспілкуватися з б’юті-фахівцем. Саймон близько дружить з багатьма знаменитостями, які за сумісництвом є давніми клієнтами його престижної клініки.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...