facebook

Порошенко запропонував підвищити зарплати бюджетникам

РНБО зібрався для обговорення оборонного бюджету. Порошенко згадав про вчителів і медиків. Порошенко перед затвердженням військового бюджету згадав про вчителів і медиків

Сайт президента України Президент України Петро Порошенко запропонував підвищити соціальні стандарти для бюджетників.

157875

“Є тверда позиція про те, що незважаючи на важке становище, ми повинні забезпечити в 2017 році збереження і підвищення відповідного рівня соціальних стандартів”, – сказав Порошенко на засіданні РНБО, яке розглядає військовий бюджет на 2017 рік. Президент заявив, що підвищення зарплат представників освіти та фінансування медичної реформи є пріоритетним завданням на наступний рік. “Дуже важливо, що підвищення зарплат працівників освіти, вчителів, медичних працівників є пріоритетом, який розділяє президент і уряд”, – сказав Петро Порошенко. Він висловив сподівання, що такої позиції дотримується і парламентська більшість.

Нагадаємо, що 13 вересня Рада безпеки і оборони розглядає оборонний бюджет на 2017 рік. “Зараз з Дніпра я повертаюся на засідання РНБО і будемо затверджувати військовий бюджет на 2017 рік. Там буде 5% (від ВВП), і я сподіваюся 129 млрд, які підуть на сектор оборони і безпеки”, – заявив Порошенко. Нагадаємо, що з 1 травня мінімальна зарплата в Україні зросла на 6% до 1 450 грн. У грудні 2016 року мінімальна зарплата підвищиться ще на 10% до 1600 грн.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...