facebook

“Пішла з життя вся сім’я”:жахлива ДТП сколихнула Хмельниччину.Вижив лише молодший син.

Під час ДТП у Хмельницькій області 27 жовтня в результаті зіткнення легкового автомобіля з вантажівкою загинули 3 людини.

Про це повідомили у поліції у Facebook.

Правоохоронці розповіли, що ДТП сталася вранці на автодорозі “Житомир-Чернівці”. Зіткнулися автомобіль Volkswagen та вантажівка DAF.

В результаті дорожньо-транспортної пригоди загинула родина з трьох осіб та ще одна дитина травмувалася.

Зазначається, що жертвами ДТП стали 42-річний водій Volkswagen, його 39-річна дружина та 14-річна донька. Крім того, 10-річний син загиблих з травмами був госпіталізований, наразі його обстежують лікарі. Водій вантажівки за медичною допомогою не звертався.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“За фактом ДТП відкрите кримінальне провадження за ч. 3 статті 286 Кримінального кодексу України – порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами”, – повідомили в поліції.

Нагадаємо, раніше в Ямпільському районі Вінницької області сталася трагедія. Дорожня аварія забрала три людських життя. ДТП сталася поблизу села Писарівка приблизно об 11:25 ранку середи, 23 жовтня. Там ВАЗ 21093 пішов на обгін, але на зустрічній смузі зіткнувся з Audi А6. Обидві машини розтрощені та відновленню, вочевидь, не підлягають.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...