facebook

Буде як весною: здається жовтень зійшов з розуму: українці приголомшені погодою на вихідні

Погода в Україні через антициклон Maja очікується непоганою.

Синоптик Наталія Діденко розповіла, що циклон Vlad недалеко від Італії і циклон Wilhelm над північним заходом Європи поєдналися і привели до негоди в прилеглих країнах. Це призвело до створення антициклонів Maja (над Португалією) і Nicola (над Україною).

Тому завтра, 25 жовтня, в результаті антициклонів відштовхнуться циклони, які на півдні і на півночі. Внаслідок над континентальною Європою зафіксують підвищений атмосферний тиск. Такі дані говорять про те, що в Європі, включаючи Україну, буде сухо і маловітряно.

25 жовтня в більшості областей нашої країни буде без опадів і туманів. Синоптик прогнозує нічну температуру, як навесні – від + 5 до + 11 градусів, а вдень – від +14 до +19 градусів, на Заході – від + 16 до + 22 градусів.

А в Києві будуть тумани, слабкий південний вітер, дощі же малоймовірні. Температура повітря вдень – від +15 до +17 градусів.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Планується, що погода не зміниться і до кінця тижня.

Наталія Діденко зазначає, що вихідні будуть теплими, тому рекомендує використовувати цей час з користю.

Раніше було відомо, що з понеділка, 28 жовтня, почнуться заморозки. Українців чекають дощі, а 30-31 жовтня навіть можливий мокрий сніг. Температура повітря потроху опуститься до значення від +8 до +10 градусів.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...